LAMBDA – Logistiek managementsysteem
Dit intern ontwikkelde logistieke managementsysteem biedt complete oplossingen voor geïntegreerd goederenbeheer in magazijnen.
LAMBDA kan worden geïntegreerd met de meest populaire ERP-systemen en verzendsystemen op de markt en biedt de volgende diensten:
Webgebaseerd: het is het magazijnbeheersysteem dat is ontwikkeld om goederen te beheren die in individuele magazijnen of over het hele grondgebied worden gedistribueerd. Het past zich aan elke magazijnindeling aan en volgt de evolutie ervan in de loop van de tijd. Lambda is een volledig webgebaseerd systeem: met een eenvoudige browser heeft u toegang tot het platform. Zelfs nieuwe bedieningsstations of nieuwe locaties kunnen eenvoudig in het systeem worden geïntegreerd, zonder speciale software op de pc te installeren.

Radiofrequentiesysteem: het heeft een radiofrequentiemodule waarin alle functies voor magazijnproductbeheer aanwezig zijn. Lambda controleert realtime de voorraad en begeleidt de operator in alle fasen van het laden, voorbereiden of verwerken van de producten, tot aan de samenstelling van het verschepingsvoertuig.
Realtime en statistieken: heeft realtime informatie over hoeveelheden, locaties, omstandigheden en geschiedenis van elk afzonderlijk artikel in het magazijn; ondersteunt jaarlijkse en roterende inventaris.
Lambda heeft een ingebouwde module voor het produceren van zeer gedetailleerde bewegingsstatistieken.
Planning, dashboards en KPI’s: Het is mogelijk om de verwachte tijden te berekenen op basis van de aanwezige werkdruk in het systeem. Hierdoor is een nauwkeurige planning van het benodigde personeel mogelijk. Speciale dashboards bieden een samenvattend overzicht van de te monitoren KPI’s.