European End User Support

Multivendor-service staat bekend om het aanbieden superieure IT Service Desk-functionaliteiten, als een autonome dienst of als onderdeel van een breder dienstenpakket.

European Service Desk is een schaalbare oplossing ontworpen om uw business onder controle te houden en efficiënt en verantwoord te besturen met:

 • volledige zichtbaarheid van incidenten;
 • wanneer ze gebeuren, hoe en wanneer ze zijn opgelost;
 • volledige zichtbaarheid van de prestaties tegen SLA’s;
 • duidelijke inzicht in de waarde die ESD aan uw bedrijf biedt.

Toegewijde schaalbare Service Desk-units binnen onze service centra verwerken maandelijks duizenden service calls ter ondersteuning van een een breed scala aan applicaties en infrastructuur. Onze Servicedesk ondersteund 24/7 in alle Europese talen, door professionals in de moedertaal, vele end-user communities.

GOVERNANCE

De ervaring met het beheer van IT-problemen en IT-ondersteuning heeft het voor ons mogelijk gemaakt om een gedocumenteerd en repliceerbaar procedureel model te worden.

Onze organisatie ondersteind alle IT-divisies via een organisatieoverschrijdende structuur van functies en activiteiten:

 • Service Management
 • Regionaal Steunpunt
 • IMAC-coördinatie
 • Project management

Het Single Point Of Contact is het eerste aanspreekpunt voor uw IT-ondersteuning.
Onze infrastructuur maakt een beheer mogelijk dat wordt gekenmerkt door een hoge operationele efficiëntie en tastbare uitbetalingswinsten en relevante besparingen indien geïntegreerd in Schaalvoordelen.
Een SPOC-servicedesk faciliteert en coördineert het volledige ondersteuningsproces van eindgebruikers.
Zij zijn verantwoordelijk voor het oplossen van de tickets die kunnen worden opgelost op het 1e lijn support en escaleren van tickets die niet kunnen worden opgelost naar de meest geschikte ondersteuningsbron.
Ten slotte houdt een SPOC toezicht op de voortgang van alle open tickets, waardoor de tickets binnen het afgesproken service level naar tevredenheid zijn opgelost.

Identiteits- en toegangsbeheer

Met onze oplossing beheert centraal security credentials beveiligingsreferenties en autorisaties zodat gebruikers alleen toegang hebben tot de bronnen die ze moeten beheren binnen een omgeving / systeem met een gemiddelde complexiteit

Remote Infrastructure Management

Onze operators controleren continu uw systemen via een monitoringconsole en voeren in geval van alarmen en kritieke problemen de gedocumenteerde en gecertificeerde procedures uit.

Gecentraliseerde en gespecialiseerde ondersteuning

Onze technici ontwikkelen, configureren en beheren verschillende systemen volgens de specifieke wensen en behoeften van onze klanten.

Controle Centrum

We bieden zeer gespecialiseerde services op het gebied van:

 • Antivirus systemen
 • Software distributie
 • Fix & Patch Management
 • Mobile Device Management

Wij bieden gecertificeerde ondersteuning ,volgens de normen voor beveiliging en

Dienstenbeheer, op smartphones en tablets.

Cloud en virtualisatie

Reproduceren een volledige weergave van fysieke netwerken op softwareniveau.

Zowel gehost onsite als in de cloud.

HOE we het laten WERKEN

Cloud Base-infrastructuur:

Onze Dynamic Service Desk (DSD) biedt de mogelijkheid voor alle operators / technici om als klant op afstand te werken met alle vereiste functionaliteiten.

Onze internationale aanwezigheid:

via internationale hoofdkantoren en netwerk van lokale partners verzekeren we een ongekende kwaliteit en schaalbaarheid van dienstverlening, zowel voor remote support-services op cloud of onsite.