MOBILITY MANAGEMENT 2018-03-28T16:01:54+00:00

Project Description

Het beheer van smartphones en tablets maakt het mogelijk om mobiele apparaten te besturen via hetzelfde controlekader van computers, laptops en tablets, wat een coherent it-systeembeheer in het bedrijf garandeert.

Het automatiseren van de configuratie en instellingen van e-mails voor een of meer apparaten verzamelen van gedetailleerde inventarisinformatie in een centrale repository die eenvoudig toegankelijk is voor een deel van managers en technici, voor een compleet netoverzicht de positie van mobiele apparaten traceren op basis van de chronologie van lokalisaties of in realtime instellen van auditieve alarmen om verloren apparaten te traceren blokkeren, annuleren of verfrissen van verloren of gestolen apparaten voordelen voor consumenten.

Smartphones e-tablets worden steeds krachtiger, zodat sommige bedrijven ze gebruiken om computers en laptops te integreren en / of te vervangen. het is belangrijk om ze op dezelfde manier te beschermen, te beheren en bij te werken als de andere apparaten.