Bank & Insurance

De bancaire en financiële dienstverlening zijn getuige van ongekende veranderingskrachten – of het nu gaat om strenge regelgeving of hevige concurrentie of snel veranderende behoeften van klanten. Daarom zijn de financiële instellingen op zoek naar de beste IT-bancaire diensten om klantenbinding te verkrijgen, de functionele efficiëntie te verbeteren en naleving van de regelgeving te waarborgen.

Onze IT-oplossingen voor bankieren bieden een sterke ROI naast gepersonaliseerde klantinteracties, snellere levering van producten en diensten, verbeterde samenwerking tussen werknemers – allemaal leidend tot een groter marktaandeel.
Onze European Service Desk is een verpakte, schaalbare oplossing die is ontworpen om ervoor te zorgen dat het bedrijf de controle heeft en volledig op de hoogte is: volledig op de hoogte van incidenten – wanneer ze zich voordoen en wanneer ze worden opgelost; volledig op de hoogte van prestaties ten opzichte van Service Level Agreements (SLA); en volledig op de hoogte van de waarde die de Servicedesk voor het bedrijf biedt.

Ons advies is altijd synchroon met uw strategie

MVS Multivendor Service staat garant voor efficiëntie dankzij de meertalige 24/7 servicedesk, logistieke distributie, leasing services, technische koerier diensten en europees dekkend netwerk van technici aangestuurd via onze kantoren in Amsterdam, Londen, Parijs, Milan, Rome en Lugano.