Loading...
Fashion and luxury2023-03-11T11:39:46+00:00

Onze Diensten:
Multivendor Service werkt als Premium partner in Europa om zeer gespecialiseerde diensten aan te bieden die vereist zijn door de Fashion & Luxury-markt. Servicedesk, actieve 24/7 ondersteuning in verschillende talen: Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Engels, Portugees en Italiaans door medewerkers die de lokale taal spreken. De Servicedesk maakt gebruik van ons Dynamic Service Desk (DSD) -systeem, dat elke operator / technici de mogelijkheid biedt om als een externe klant te werken met alle verwachte functionaliteiten, dankzij een Cloud Base-infrastructuur.
Jaarlijks inkomende gespreken 2022: 132.743.
Staging laboratry garandeert asset management en op maat gemaakte configuraties van verschillende apparaten.
Onze opslag- en logistieke structuur garandeert verzendingen en installaties in heel Europa, zowel eindgebruikers als retailers. Voorgeconfigureerde apparaten 2022: 61.233
Ons Europese hoofdkantoor (NED, ITA, CH, FRA, VK) en onze partners zorgen voor de kwaliteit van de dienstverlening, zowel voor ondersteunende als voor on-site services.
Retail-ondersteuning
Onze DSD stelt voor als SPOC (Single Point Of Contact) en ondersteunt Store Manager en Sales Assistants voor het oplossen van SW, HW en applicatieproblemen, in korte en efficiënte tijd. Het doel is om de operationele en functionele continuïteit van de winkel en de gegevensuitwisseling te garanderen.
Gebruikersondersteuning
Onze DSD stelt voor als SPOC (Single Point Of Contact) om de gebruikers van het hoofdkantoor te ondersteunen, om de SW, HW en applicatieproblemen op te lossen. Onze ervaring op dit gebied stelt ons in staat om diverse soorten van service te ontwikkelen en uit te voeren.
Ondersteuning voor apparaten:

–      Werkplek

–      Randapparatuur

–      Smartphone

–      Smartwatch

–      Tablet

–      Barcodescanner

–      PIN/POS apparaten

–      Digital signage

Onze DSD garandeert het dagelijks beheer van Mobile Service Management via de AIRWATCH-console.
Het maakt systeemconfiguratie mogelijk door vaaraf vastgestelde contouren, inventarisatie en softwareconfiguratie zodat deze op afstand geinstalleerd en gede-installeerd kunnen worden. Onze DSD realiseert ook het opstarten van nummers en systeemgaranties via verschillende telefonische Carrier-portals.
Speciale evenementen
We besteden speciale aandacht aan het beheer van speciale evenementen zoals: nieuwe winkels of opening van het hoofdkantoor, Pret a Porter-organisatie, Showroom en Speciale verkoopevenementen, altijd met een gekwalificeerde staff.

BASIC SOFTWARE MANAGEMENT
Windows 7 – 8.1 – 10,    Ms Office,    Mail Client,    AS400 Emulator,   Acrobat Reader, Winzip / WinRar,   Antivirus,   Optional software

MANAGEMENT APPLICATIONS

Business Intelligence
– Microstrategy
– EDW
– HFM/FDQM
Finance
– JDE
– TLQ
– Qlik View
– Piteco
– Intraweb
Human Resources
– Corporate Uniform
–  eLearning platform
–  Concur
–  Sharepoint (portali vari)
–  Presenze & Trasferte
Information Technology
–  Footprints Service Core (Service Desk Software)
–  Generic Documentation & Collaboration Portal
Retail Back Office
–  JDA
–  G1 Sourcing & Invoicing
–  X-Store Micros
–  S2S/PI/AR WEB
–  Klienteling
– Items & Prices Look Up

Supply Chain
– Stealth
– Ape/Ars
– TxTSuite (TXTPlan, TXTDemand, PPAccessori)
– DropShipment web tool
– eLineLists
– FileMaker
– PLM JEW
– RMR
– Silk Tecnical Cards
– Share
– PenPc
– SISC (ERP Microsoft)
– AS/400
Industrial
– Stealth400
– Reflex