Loading...
OPERATION & MONITORING2022-10-10T18:01:20+00:00

MVS Operation maakt het eenvoudig om de waarde van Big Data die wordt gegenereerd door de technologische infrastructuur, beveiligingssystemen en applicaties van het bedrijf, te verzamelen, analyseren en exploiteren, door informatie te verstrekken over directe operationele prestaties en resultaten
De gegevens die door de machines worden gegenereerd, vormen een van de meest complexe en snelst groeiende aspecten van Big Data. Ze behoren ook tot de meest waardevolle omdat ze een definitieve registratie bevatten van alle gebruikerstransacties, klantgedrag, machines, beveiligingsbedreigingen, frauduleuze activiteiten en meer.
Minerò monitort en analyseert alles van clickstreams tot klantentransacties, van beveiligingsevenementen tot netwerkactiviteit.
Minerò transformeert machinegegevens in zinvolle informatie voor uw bedrijfsorganisatie.

Minerò graaft als een mijnwerker in BigData en informeert in realtime wat er gebeurt in uw IT-systemen en in uw technologie-infrastructuur, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Gegevensverzameling en indexering

Minerò indexeert gegevens ongeacht indeling of locatie: logfiles, sensoren, netwerkverkeer, webservers, applicaties, sociale media, cloudservices, enz … Aangezien de structuur en schema’s worden toegepast op het moment van de zoekopdracht, kunnen de gegevens zonder beperkingen worden geanalyseerd.

Onderzoek en onderzoeken

Minerò doet uitgebreid onderzoek naar de gegevens en normaliseert automatisch de verschillende gegevensformaten.

Minerò voert statistisch onderzoek uit, genereert statistische gegevens en benadrukt trends, “peaks” en patronen.

Correlatie analyse

Minerò identificeert relaties tussen gebeurtenissen of activiteiten. Het genereert rapporten op basis van aangepaste zoekcriteria. Het maakt gebruik van de kracht van leermachines om anomalieën, ongelukken en eenvoudige fouten te identificeren.

Rapporten

Minerò toont trends en kenmerken, creëert relaties op maat voor elke zakelijke behoefte. Met voorspellende weergaven kunt u taken en systeembronnen plannen

Bewaking en alarmen

Minerò transformeert zoekopdrachten in alarmen en verzendt meldingen via e-mail of genereert direct een supportticket voor de speciale helpdesk.

Aantallen 2021

4500 Servers
8000 service request
2000 incident